Δίκτυα

Βήμα 1: Έρευνα

Μάθετε τα πλεονεκτήματα του ασύρματου δικτύου και πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να εξοικονομήσει χρήματα και να είναι πιο παραγωγική.

Βήμα 2: Σχεδίαση

Θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιηθεί μια αξιολόγηση που θα περιλαμβάνει μια αναμενόμενη απόδοση της επένδυσης και στη συνέχεια να διερευνήσουμε τι θα χρειαστεί για την ενσωμάτωση ασύρματων τεχνολογιών στην υπάρχουσα υποδομή σας.

Βήμα 3: Υλοποίηση

Αφού έχουμε δημιουργήσει ένα σχέδιο που καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να προσθέσετε δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης στον χώρο σας, μπορούμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση για την πραγματική ρύθμιση του ασύρματου δικτύου σας.

Βήμα 4: Κατάρτηση

Επειδή οι ασύρματες επικοινωνίες μεταδίδονται μέσω του αέρα και όχι μέσω κλειστού καλωδίου, θα χρειαστεί να εφαρμόσουμε μερικά ασύρματα μέτρα ασφάλειας για να βεβαιωθούμε ότι οι ασύρματες επικοινωνίες σας είναι ασφαλείς.

HOTSPOT

Η φιλοξενία ενός Hotspot WiFi στην τοποθεσία της επιχείρησής σας προσφέρει πολλά οφέλη, όπως:

  1. Ένα αποκλειστικό δίκτυο WiFi για το κοινό που λειτουργεί με ξεχωριστό εύρος ζώνης από το επιχειρηματικό σας δίκτυο, αφήνοντάς το ασφαλές και χωρίς παρεμβολές για τις δικές σας συναλλαγές.
  2. Εξοπλισμός, εγκατάσταση, υπηρεσία και συνεχής υποστήριξη.
  3. Δωρεάν σήμανση μάρκετινγκ για να ενημερώσετε τους πελάτες σας ότι έχετε δωρεάν WiFi.
  4. Πρόσβαση σε μια πύλη διαχείρισης υπηρεσιών αυτοεξυπηρέτησης με πολλές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών για το ποιος χρησιμοποιεί το WiFi σας, πότε και για πόσο καιρό, επιλογές προσαρμογής για καθημερινή ελεύθερη ώρα πρόσβασης, επωνυμία στη διαδικτυακή πύλη WiFi και πολλά άλλα.
  5. Έκθεση σε εκατομμύρια δυνητικούς πελάτες, όταν η τοποθεσία και η διεύθυνση του ιστότοπού σας εμφανίζονται στους Χάρτες και τις εφαρμογές WiFi.
  6. Δομημένη Καλωδίωση – Αναγνώριση Δικτύων

Δομημένη καλωδίωση … ορίζεται ως υποδομή καλωδιακής τηλεπικοινωνίας κτιρίου που αποτελείται από έναν αριθμό τυποποιημένων μικρότερων στοιχείων (δομημένα).

Ένα σωστά σχεδιασμένο και εγκατεστημένο δομημένο καλωδιακό σύστημα παρέχει καλωδιακή υποδομή που παρέχει προβλέψιμες επιδόσεις καθώς και ευελιξία προσαρμογής κινήσεων, προσθηκών και αλλαγών. Μεγιστοποιεί τη διαθεσιμότητα του συστήματος, παρέχει πλεονασμό. Και μελλοντικές αποδείξεις της χρηστικότητας του καλωδιακού συστήματος.

Σε εμάς θα βρείτε προϊόντα από τις πιο γνωστές εταιρείες στον χορό της δικτύωσης